Finoman keverve: innovatív üzleti belső, ahol vonalak és színek találkoznak

Merész, de mégis egyszerű belsőépítészeti megoldások a hong-kongi egészségközpontban.

Ez a modern terület a Neo Derm Egészségügyi központban található Hong Kongban, tervezte a Beige Designe.

Az építészek a fiatalos és modern vonalakat követték. A mennyezet újrahasznosított, dombornyomott panelekből készült, ahol a világítás egy “labirintusban” cikázik.

A kő padlóburkolatot a zöld szigetek teszik vidámmá. A kisebb helységekben kozmetikai kezeléseket végeznek, itt is esztétikusan megoldották a munkaasztalokat.

A zöld vonalas képeket a falon arra használták, hogy a vendégeket a kezelő szoba fele tereljék. A termékeket a polcon és az egész folyosót led lámpákkal emelték ki.

A menyezeti sugarakkal és a recepció vonalaival azt akarták sugallni, hogy itt megfiatalodhatsz és ez a márka fiatalos írányt képvisel.

A kanapékat lágyan, lekerekítve tervezték, hogy a vendégek számára hívogató és kényelmes legyen.

forrás